Home    > Proizvodi     >   Pripremanje kafe
Copyright  -  ELEKTRONIKA KOMERC MONTENEGRO   2013
Pripremanje kafe
Za uspješno pravljenje kafe potrebne su vam godine iskustva. Ili jedinstvena tehnologija.

Svaki detalj mora biti ispravan pri pripremi espresa late makijata i ostalih vrsta kafe kako bi uspeh bio kompletan. Za to će vam biti potreban barista sa decenijama iskustva, ili samo potpuno automatizovan aparat za kafu sa tehnologijom bariste iz kompanije Bosch. Za još veći izbor specijaliteta od toplih napitaka tu je TASSIMO Multidrink sistem, a inovativna tehnologija naših automata za kafu obezbeđuje savršenu filter kafu od prve do poslednje šolje. Bez obzira šta izaberete - garantovano ćete uživati.
Uživajte u napitcima od kave kakve obično može pripremiti samo barista.

Zahvaljujući tehnološkom rješenju koje imitira bariste, automatski aparati za kavu Vero iz Boscha pripremaju kavu najfinije arome i neodoljivu kremu u svakoj šalici. Bio to espresso, cappuccino ili latte macchiato: VeroCafe priprema kavu iz vaših snova u samo nekoliko jednostavnih koraka.
Boschevi aparati za filtar kavu omogućavaju vam da uživate u svakoj šalici vašeg omiljenog toplog napitka..

Kako bismo vam omogućili da u potpunosti uživate u svakoj šalici kave, naše aparate za filtar kavu opremili smo inteligentnim tehnološkim rješenjima i širokim asortimanom inovativnih funkcija. Među njima su DualHeating, dvodijelni sustav za grijanje i zagrijavanje koji vrhunski kuha kavu, a nakon kuhanja je održava na idealnoj temperaturi, zbog čega je filtar kava apsolutno savršena!
Svježe, svježije, mljeveno kod kuće - Boschevi mlinci za kavu.

Sastojci kave mogu razviti svoju punu aromu prilikom kuhanja samo ako se zrna kave svježe samelju neposredno prije pripreme. Boschevi mlinci za kavu pružaju vam najbolju aromu i neusporediv, puni okus.
Pripremanje kave je umjetnost. Vrijeme je da upoznamo naše umjetnike!

Barista se veseli pripremi kave. On rukuje aparatom za kavu s punim samopouzdanjem, a svaki korak u postupku obavlja precizno do zadnjeg detalja. Bosch je zahvaljujući inovativnoj tehnologiji uspio prenijeti to stručno umijeće na svoje automatske aparate za kavu Vero. Bilo da se radi o aparatu VeroSelection, VeroBar AromaPro ili VeroCafe - priprema ukusne kave lakša je nego ikada dosad, a rezultati su savršeni svaki put.
Kućni aparati
Tel/fax:+382 50 432 575, +382 50 433 033, Mob: +382 69 026 490