Home    > Proizvodi     >   Doručkovanje
Copyright  -  ELEKTRONIKA KOMERC MONTENEGRO   2013
Doručkovanje
Najbolje ne dolazi na kraju - dolazi nakon što se probudite.

Sjajno je kada je najvažniji obrok u toku dana istovremeno i najukusniji. Zahvaljujući njihovoj inovativnoj tehnologiji, naši aparati za kafu, tosteri, aparati za kuvanje vode i aparati za čaj pretvaraju najbolje sastojke u izvanredan doručak.
Kava dostojna bariste.

Uz automatske aparate za kavu Vero, aparate za filtar kavu i mlinace za kavu iz Boscha ljubitelji kave uvijek će pronaći nešto po svom ukusu.
Vrhunski tost uz Boscheve tostere.

S našim tosterima svaka je kriška tosta postojano hrskava. Zahvaljujući njihovoj inovativnoj tehnologiji, svaka kriška vašeg tosta bit će ravnomjerno pečena i nikada neće biti pretamna ili presvijetla. Bez obzira na to koliko kriški pojedete za doručak.
Naši kontaktni roštilji raznoliki su kao i vaši ukus.

S našim kontaktnim roštiljima možete pripremiti ukusne specijalitete na roštilju unutar i izvan kuće. Ploče za pečenje na koje se hrana ne lijepi mogu se koristiti s obje strane. Rebrasta strana savršena je za mesne odreske ili pečene kobasice, a glatka strana za tostirane sendviče. Zahvaljujući otvorima za skupljanje masnoće, sva hrana koju pripremate pomoću naših kontaktnih roštilja bit će savršeno nemasna. A kako bismo vam dodatno olakšali život poslije uporabe, ploče za pečenje mogu se prati u perilici za pranje posuđa.
Zagrijavanje vode je lako! Uz Boscheva kuhala za vodu.

Ujutro često morate žuriti. Naša kuhala za vodu pobrinut će se da vas na stolu dočeka čaj čim budete spremni za doručak. Tako će vam smanjiti razinu stresa, a i račune za električnu energiju.
Lako je uživati u odličnom doručku.

Doručak je najvažniji obrok u danu te bi trebao biti vrijeme koje posvećujete sebi. Naši automatski aparati za kavu i aparati za filtar kavu mogu ispuniti svaku želju vezanu uz kavu. Boscheva kuhala za vodu poslužuju vam toplu vodu za pripremu aromatičnog čaja. Naši tosteri čak mogu i odmrznuti peciva.
Kućni aparati
Tel/fax:+382 50 432 575, +382 50 433 033, Mob: +382 69 026 490