Home    > Proizvodi     >   Pomoć kod kuvanja    >  Univerzalni kuhinjski aparati
Univerzalni kuhinjski aparati
Copyright  -  ELEKTRONIKA KOMERC MONTENEGRO   2013
Prodat milionima - testiran od strane miliona ljudi.

Šta god bile vaše potrebe, Bosch nudi prave kuhinjske aparate koji će vam dati savršene rezultate pri pripremanju obroka. Svi naši aparati imaju jednu stvar zajedničku: potpomognuti su sa preko 60 godina iskustva.
Kućni aparati
Tel/fax:+382 50 432 575, +382 50 433 033, Mob: +382 69 026 490
Savršeni za spremanje hrane - Boschevi kuhinjski aparati.

Bilo da trebate kompaktni uređaj za manje količine hrane ili iznimno učinkovit uređaj za velike količine hrane, svi Boschevi kuhinjski aparati dijele jedno zajedničko obilježje: temelje se na više od 60 godina iskustva u razvoju. To se očituje u inovativnoj tehnologiji, jednostavnoj uporabi i izdržljivosti naših uređaja. Zato se Boschevim kuhinjskim aparati uvijek postižu savršeni rezultati u svakodnevnoj pripremi hrane.
Raznovrstan dodatni pribor pruža beskrajne mogućnosti.

Ukusne smjese za tortu, kremasta juha, domaća tjestenina ili tanko narezano povrće za azijsku kuhinju ne predstavljaju problem. Raznovrsnim dodatnim priborom koji možete nabaviti za naše kuhinjske aparate mogu se obaviti svi poslovi povezani s umućivanjem, miješenjem i miješanjem.
Kompaktni kuhinjski aparati: mali, atraktivni i odličnog dizajna.

Čak i u najmanjim kuhinjama ima dovoljno mjesta za Boscheve kuhinjske uređaje koji zauzimaju malo prostora. Zahvaljujući praktičnoj ladici za pohranu manji dodatni pribor uvijek je na dohvat ruke.
Možete napraviti više posla sa svojim kuhinjskim aparatima uz pomoć našeg asortimana standardnog dodatnog pribora.

Naš raznovrstan standardni dodatni pribor omogućuje vam da otkrijete puni potencijal Boschevih kuhinjskih aparata. Na primjer, metalna profesionalna metlica omogućuje izradu laganih i prozračnih krema od bjelanjaka ili savršenog šlaga. Metlicu „Absolute Beater” sa silikonskim premazom možete povlačiti uz stijenku posude, tako da smjese za tortu, šlag, žumanjak i umaci neće ostati na posudi. S našom kukom za miješenje lako je umijesiti i gusta tijesta, kao što su tijesta s kvascem, tijesta za kruha i tijesta za domaću tjesteninu. Gusti sokovi, smrznuto voće, vruće juhe ili ledeno hladna pića: stakleni blender Thermosafe višenamjenski je univerzalni uređaj za pripremu gastronomskih delicija.