Home    > Proizvodi     >   Peglanje
Copyright  -  ELEKTRONIKA KOMERC MONTENEGRO   2013
PEGLE BOSCH PEGLE BOSCH
PARNE STANICE BOSCH PARNE STANICE BOSCH
DASKE ZA PEGLANJE BOSCH DASKE ZA PEGLANJE BOSCH
Peglanje
Sada možete da se izborite sa naborima na snažan, siguran i jednostavan način.

Bosch želi da vam učini peglanje što je prijatnije moguće. Zbog toga svaki Bosch aparat za peglanje ne uključuje samo visokokvalitetne materijale već i mnoštvo tehničkih inovacija, kako bi olakšao vaše kućne poslove. I oni uvek ostvaruju sjajne rezulate po pitanju održavanja odeće, jednostavnosti upotrebe i sigurnosti. Otkrijte Bosch kvalitet koji je 100% pouzdan.
Za one koji često glačaju i veće izazove: parna stanica.

Ako u svojem kućanstvu često glačate veću količinu rublja, isplati se kupiti parnu stanicu. Para prodire kroz odjeću pa su rezultati glačanja prvorazredni čak i u slučaju tvrdoglavih nabora, a nećete potrošiti mnogo vremena ni energije. Sve Boscheve parne stanice imaju velik spremnik za vodu koji se lako puni. Naše stanice za glačanje s higijenskim programom prava su inovacija u svijetu za higijensko čišćenje rublja jer uklanjaju bakterije čak i iz najdubljih slojeva tkanine.
Za sve one koji moraju izglačati mnogo opranog rublja, a nemaju mnogo prostora.

Ako često glačate, vjerojatno vam je potrebna Boscheva kompaktna parna stanica. Ovaj je uređaj savršeno rješenje ako nemate dovoljno prostora za parnu stanicu, a svejedno želite veliku učinkovitost prilikom glačanja. Njegov ugrađeni motor proizvodi mnogo više pare i osigurava njeno dubinsko prodiranje u tkaninu. Nabori nestaju čak i s najzahtjevnijih tkanina glačanjem u samo par pokreta ruke.
Ne morate glačati svaki dan da biste imali visoke kriterije.

Parno glačalo nije namijenjeno samo za kućanstva u kojima se glača redovito. Boschevo parno glačalo isplati se imati čak i ako ga upotrebljavate samo povremeno ili glačate manje količine rublja. Lako klizi i ispušta snažan mlaz pare čineći glačanje mnogo jednostavnijim
Nježna za ruke: Boscheva glačala za glačanje bez pare.

Boscheva glačala za glačanje bez pare osobito su lagana. Integrirana funkcija prskanja jednim pritiskom na tipku vlaži rublje koje treba izglačati. Uzak vrh glačala omogućuje lako glačanje čak i najzahtjevnijih dijelova rublja.
Aktivna daska za glačanje najbolja je podloga za savršeno izglačano rublje.

Boscheva aktivna daska za glačanje idealna je za uporabu s parnim stanicama i parnim glačalima. Zahvaljujući inovativnim tehnološkim rješenjima, ona vam štedi vrijeme i energiju. Funkcija grijanja suši i veće komade rublja i stolnjake tijekom dugotrajnog glačanja i sprječava kondenzaciju na dasci za glačanje. Praktične funkcije usisa, napuhivanja i puhanja rad na dasci za glačanje čine još ugodnijim i jednostavnijim.
Oštre prema naborima, nježne prema rublju: najbolje ploče za glačanje iz Boscha.

Kako bismo vam dodatno pomogli pri svakodnevnom glačanju, poboljšali smo čvrstoću, otpornost na ogrebotine i mogućnost klizanja na pločama za glačanje naših parnih stanica i parnih glačala kako bi se mogle savršeno nositi sa svakodnevnim zahtjevima. To znači da se vrlo lako čiste i da su veoma nježne prema osjetljivim tkaninama.
PEGLE BOSCH PEGLE BOSCH
PEGLE BOSCH PEGLE BOSCH
DASKE ZA PEGLANJE BOSCH DASKE ZA PEGLANJE BOSCH
Kućni aparati
Tel/fax:+382 50 432 575, +382 50 433 033, Mob: +382 69 026 490