Home    > Proizvodi     >   Pomoć kod kuvanja
Copyright  -  ELEKTRONIKA KOMERC MONTENEGRO   2013
Naš recept za neograničeno zadovoljstvo pri kuvanju? Tehnologija kompanije Bosch.

Kombinujemo najbolje kako bi vam obezbjedili zabavu tokom pripremanja hrane i kako bi vi ostvarili savršene rezultate: odličan dizajn, sofisticirana tehnologija i decenije iskustva. Sa Bosch kuhinjskim aparatima možete uspješno da spremate sve, od finih soseva, preko ukusnih deserata do svježe cjeđenog soka u treptaj oka.
Pomoć kod kuvanja
Idealni za banket ili za užinu - Bosch kuhinjski aparati..

Bilo da vam je potrebna kompaktna pomoć za manje količine ili veoma moćan učinak za veće količine hrane - Bosch kuhinjski aparati imaju jednu stvar zajedničku: potpomognuti su sa preko 60 godina iskustva u razvoju. Ovo se može videti u inovativnoj tehnologiji, jednostavnom radu i postojanosti naših aparata.  I zbog toga Bosch kuhinjski aparati uvek pružaju savršene rezultate u svakodnevnom pripremanju vaše hrane.
Veliki izbor dodatnog pribora - beskrajne mogućnosti.

Ukusne smjese za torte, kremasta supa, domaća tjestenina ili sitno sjeckano povrće za azijsku kuhinju - nikakav problem. Veliki izbor dodatnog pribora za naše kuhinjske aparate će se nositi sa svime kada se radi o mješanju, gnječenju i mućenju.
Mali i savršeno dizajnirani: kompaktni kuhinjski aparati.

Čak i u najmanjim kuhinjama ima prostora za Bosch kompaktne kuhinjske aparate. Zahvaljujući praktičnoj fioci i dodaci za aparat su uvjek na dohvat ruke.
Snaga koja se prilagođava: Bosch štapni mikseri.

Zahvaljujući njihovim naročito oštrim sječivima i veoma jakom motoru, Bosch štapni mikseri brzo spremaju bilo šta. Sa njihovim ergonomskim dizajnom, vi ćete imati svo mješanje i mućenje pod kontrolom.
Promućkan, ne promješan: Bosch ručni mikseri.

Zato što su tako dobro izbalansirani, naši ručni mikseri su lagani za držanje i mogu brzo i sa lakoćom da obrade bilo koje sastojke. Ergonomska ručka savršeno leži u vašoj ruci, tako da će smjese za torte biti lagane i vazdušaste a vaša ruka će biti opuštena.
Savršena kombinacija: Bosch blenderi.

Želite koktel, ukusnu supu ili svež gusti napitak? Sa Bosch blenderom možete da napravite sve ovo jednim pritiskom na dugme. Sa svojim snažnim motorom, njegovim preciznim sječivima od nerđajućeg čelika i zapreminom do 1,75 litara, on praktično odrađuje svo mješanje za vas.
Za rez iznad ostalih: Bosch univerzalne rezalice.

Sa veoma oštrim nazubljenim sječivom od nerđajućeg čelika, one režu veoma precizno. A sa neograničeno promenljivim podešavanjem širine rezanja, sve do 17 mm, vi sami odlučujete koliko sitno želite sve da izrežete.
Idi na sve univerzalne rezalice
Mali sastojci, sjajni rezultati.

Zapravo, sam naziv Bosch univerzalnih seckalica govori sve - seku bilo koje sastojke po vašoj želji brzo i jednostavno. Pored toga, naši praktični kuhinjski aparati su takođe neverovatno laki za čišćenje, zbog svog dodatnog pribora koji je bezbedno prati u mašini za pranje sudova.
Sve do poslednje kapi: Bosch sokovnici.

Sada možete mnogo efikasnije da pripremate sokove od svježeg voća i povrća. Naročito snažni motori i fino mikro sito garantuju vam uživanje sve do poslednje kapi.
Profesionalna snaga, Bosch kvalitet. Samostojeće mesoreznice.

Sa Bosch samostojećim mesoreznicama, čak i veće količine hrane se mogu brzo i jednostavno obraditi. Mesoreznica je savršena sa pravljenje terina (terrine) od mesa i povrća, mesa za kobasice i mješavina od mljevenog mesa. Zahvaljujući širokom opsegu funkcija i velikom izboru dodatnog pribora, poput priključka za rendanje ili priključka za oblikovanje biskvita, vi možete da koristite Bosch mesoreznicu za raznovrsnu upotrebu.
Napravljene za one koji su slabi prema moćnim performansama.

Pre nego što počnete da koristite Bosch kućne aparate za mućenje, mešanje, gnječenje ili seckanje vaših sastojaka, mi ih testiramo i poboljšavamo sve do najsitnijih detalja. Zbog toga je mešanje čak i teškog testa dečija igra za naše snažne motore. Naša izuzetno oštra sečiva će godiama i bez napora seći i mešati sve što dođe u kontakt sa njima. A naš vanvremenski dizajn pretvara praktičnog kuhinjskog pomoćnika u glavni vizuelni detalj vaše kuhinje.
Kućni aparati
Tel/fax:+382 50 432 575, +382 50 433 033, Mob: +382 69 026 490